Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

North Outdoor

alakategoria_ylakuva

North Outdoor är ett finskt märke. Varje detalj i varje plagg är planerad i Finland, för olika årstider och våra varierande nordiska förhållanden. North Outdoors huvudsakliga råvara är merinoull. North Outdoor bär sitt ansvar för både etisk och ekologisk framställning av merinoullen och produkterna. Ullen är mulesingfri och textilerna Öko-Tex-certifierade. Merinoullgarnet är Woolmark-certifierat. North Outdoor vill göra ett så litet koldioxidavtryck som möjligt genom många små och stora val för naturen.

Kläder av merinoull är ett sätt att minska användningen av plast i textilindustrin Materialet har i sig självt de egenskaper som sportklädstillverkarna strävat efter i många år. Merinoull är lätt och varmt och andas bra. Ullen är också antibakteriell, vilket gör att lukter inte fastnar så lätt. Merinoullfibrerna är tunna och elastiska i jämförelse med traditionell nordisk fårull. Tack vare den speciella strukturen kan man tillverka mycket tunna och mjuka tyger av merinoull. Kläder i merinoull lämpar sig utmärkt för både frilufts-, idrotts- och vardagsbruk.

Merinoull behöver tvättas väldigt sällan eftersom ullfiber avstöter smuts av naturen. Den viktigaste vårdåtgärden är därför vädring.

scriptspot_subcat

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information