Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Marttiini

alakategoria_ylakuva

Det första du lägger märke till i Marttiinis produkter är utseendet - en kombination av trä, läder och renhorn samt moderna material. Produkternas höga kvalitet syns i det bokstavligt talat finslipade bladet, alltid tillverkat i det material som passar användningsändamålet bäst. När flera generationers hantverkstraditioner och yrkesskicklighet kombineras med modern teknologi får du en kniv som saknar sin like.

När smeden Janne Marttiini grundade en knivfabrik i Rovaniemi år 1928 hade han bestämt sig för att göra bruksföremål med utgångspunkten i både användarnas behov, hög kvalitet och de extrema förhållanden för vilka föremålen var avsedda. Marttiinin Puukkotehdas Oy tilldelades år 1967 av republikens president ett högt värderat exportpris som erkännande av osedvanligt betydande exportbragder.

Bland våra Marttiini-knivar hittar du knivar för fiske, jakt och friluftsliv samt fina gåvoknivar för dem som uppskattar högklassigt hantverk.

scriptspot_subcat

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information