Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Välj först de nödvändiga alternativen (färg, storlek e.d.) för att se tillgång på produkten
Status:

Lowrance Ghost frontmonterad elmotor

35 385 kr

från 1151 kr /mån »

Lägg till produkt:
Tillgång på:

Status: Beställs efter behov (3-8 vardagar)

Affär: Hör inte till affärernas sortiment

Presentation » tilläggsmaterial » Leveransmetoder »

Lowrance Ghost frontmonterad elmotor

Produktnummer: 9420024178454

Den pålitliga, hållbara och mycket tysta nya frontmonterade elmotorn Lowrance® Ghost™ tar dig till fiskeställena snabbare och utan att skrämma fiskarna och ger dig mer tid på sjön. Denna frontmonterade elmotor har en innovativ borstlös motor med marknadens bästa dragkraft och den längsta användningstiden. Ghost sätter upp en ny standard för frontmonterade elektriska utombordare genom att erbjuda integrerade Lowrance-ekolodsinställningar, ankring vid waypoint och tre års garanti.

Vi har utnyttjat vår över 60 år långa erfarenhet av innovering och båtelektronik när vi utvecklade Lowrance Ghost-motorn. Efter att i flera år undersökt orsaker till fel i frontmonterade elmotorer tog vi som vårt mål att överstiga nuvarande standarder och så byggde vi Ghost, från början till slut med vårt eget team. Fyra år och 10 000 testtimmar senare kom vi ut med marknadens tystaste, pålitligaste och effektivaste frontmonterade motor.

Vi hade upptäckt att de två största orsakerna till fel i frontmonterade motorer var problem med motorborstarna samt kabelfel i kabelstyrda system. Ingendera orsakar problem i Ghost-motorn, som har en tyst motor utan borstar som slits. Motorn är därför ännu mer pålitlig och långlivad. Ghost-motons elektroniska styrning ger samma känsla som kabelstyrda system men utan kablar som slits. Fiskaren får också trygghet av branschens bästa garanti på tre år.

Ghost går så tyst att man undrar om den går alls. Dess extremt tysta borstlösa motor tar dig ljudlöst närmare än någonsin utan att skrämma fiskarna.

Åk från waypoint till waypoint eller över hela viken med en motor som har 25 % mer dragkraft än konkurrerande modeller. Dessutom är Ghosts borstlösa motor 60 % effektivare i fråga om användningstiden, så du kan njuta av topphastigheter och acceleration utan att genast tömma batteriet. Utnyttja effektiviteten och var ute till sena kvällen – Ghost ger dig längre fisketurer.

Med Ghosts effektiva och exakta ankringsfunktion kan du ankra vid en waypoint, din nuvarande position eller var som helst på kartan - oberoende av vinden. Du får mer tid för fisket när du inte behöver bekymra dig för att bevara positionen. Med ett tryck med foten kan du lätt sänka eller lyfta Power-Pole®-ankaret för grunt vatten eller ankra vid din nuvarande position med hjälp av Ghost-pedalens integrerade snabbvalsknappar.

Du kan styra båten, ändra hastigheten, bestämma navigering enligt rutt eller ankra båten vid den aktuella positionen med HDS LIVE-, HDS Carbon- och Elite Ti2-skärmar med pekfunktion. Våra Pro Team-fiskare bad oss bygga en frontmonterad motor med fullständig integrationsberedskap - inklusive en pedal som kan användas som fortsättning på skärmen. Vi lyssnade på deras önskemål och planerade en mångsidig pedal med lättanvända snabbknappar för ankring och styrriktning samt programmerbara snabbknappar som kan användas för att spara waypoints och kontrollera Power-Pole-ankare för grunt vatten.

Ghost-motorn har som standardutrustning en nedåtlodande HDI-givare som fungerar ytterst effektivt med Lowrances CHIRP-ekolod och DownScan Imaging™ – utan separata installationer. Fiskare som vill ha extremt exakta bilder även från båtens sidor kan lägga till ett Active Imaging™ 3-in-1-ekolod som kan skaffas separat och som innehåller ett Lowrance CHIRP-ekolod samt SideScan-, DownScan Imaging™- och FishReveal™-teknikerna.

Ghost-motorn reagerar omedelbart och smidigt och ger användaren samma känsla som en kabelstyrd motor men utan fysiska kablar som slits med tiden.

Ställ in Ghost-pedalen enligt dina egna preferenser med hjälp av de programmerbara snabbknapparna och den vridbara kopplingen som gör att pedalen kan användas från båda hållen. Pedalen har en batteriindikator, snabbknappar för ankring och styrriktning samt signallampor och en ljudsignal som anger när en inställning gjorts. När du programmerat snabbknapparna kan du snabbt rita en waypoint eller sänka/lyfta Power-Pole-ankaret för grunt vatten.

Ghosts borstlösa motor är tystare än vanliga borstmotorer. Den orskar inte heller några som helst elektromagnetiska störningar - du får alltså tydligare vyer på din ekolodsskärm.

Ghost-elmotorn är avsedd att fungera i 24 eller 36 volts system, så den är kompatibel med de flesta system och kan lätt kombineras med kommande uppdateringar av batterier och laddare.

En 360 graders löstagbar ställning dämpar stötar och gör att riggen vrids bort från hinder och sedan tillbaka igen efter stöten. En integrerad stabilisator minskar båtens studsande i hård sjögång.

Ghost-motorn har en dubbelverkande gasfjäder som underlättar ibruktagandet av motorn och lösgörandet av den för förvaring. Du behöver inte rikta den nedre enheten innan du flyttar motorn till förvaring eftersom Ghost riktar sig själv automatiskt när den placeras jämnt och stadigt i sin ställning.

Egenskaper:
• 24/36 v system
• Rigglängd 47"
• Borstfri motor
• Lowrance plug-and-play-ekolod
• Fullständig integrering med HDS LIVE-, HDS Carbon- och Elite Ti2-enheter
• Pålitlig
• Tystgående
• Bästa topphastigheten
• Elektronisk styrning
• Inställbar pedal
• Störningsfri
• Flexibel montering
• 360 graders löstagbar ställning
• Enkel att förvara och ta i bruk

Tillverkare Lowrance
Garanti 2 år

Lowrance Ghost frontmonterad elmotor
Snabbzoom: för markören över bilden

Produktrecensioner » Frågor & svar »
Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information
>

scriptspot_product