Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Välj först de nödvändiga alternativen (färg, storlek e.d.) för att se tillgång på produkten
Status:

Garmin Compact Reactor 40 Starter Pack + GHC20 autopilot för hydraulisk styrning

16 589 kr

19 695 kr

från 545 kr /mån »

Lägg till produkt:
Tillgång på:

Status: Beställs efter behov (5-10 vardagar)

Affär: Hör inte till affärernas sortiment

Presentation » tilläggsmaterial » Leveransmetoder »

Garmin Compact Reactor 40 Starter Pack + GHC20 autopilot för hydraulisk styrning

Produktnummer: 753759189334

Högklassig autopilot med GHC20-styrenhet, för fiskebåtar!

• Innehåller Compact Reactor 40-startpaket och en styrenhet för GHC 20-autopilot.
• Rekommenderas endast till under 9-meters (30-fots) båtar med en utombordsmotor.
• 9-axlars Solid-state AHRS-riktningsinformationssystem.
• Minimerar riktningsfel, avvikelser från kursen, rodrets rörelser och strömförbrukning och gör samtidigt turen så mycket trevligare.
• Snabb ibruktagning och kalibrering

Den hydrauliska autopiloten Compact Reactor 40, som är avsedd för båtar under 9 meter (30 fot), befriar dig från att hålla rodret för att bibehålla kursen i medelhård och hård fart. Njut av att vara på sjön, medan dena 9-axlade AHRS-tekniken garanterar en angenäm upplevelse.

Autopilotsystemet finns i tre olika grundpaket, där du kan välja egenskaper enligt behov och pris. Köp ett startpaket (du behöver också en kompatibel kartplotter) och lägg till en GHC™ 20-styrenhet eller både en GHC 20 och Shadow Drive™.

Automatstyrningen är lätt att installera, kan monteras flexibelt och är enkel och snabb att ta i bruk. Välj ett startpaket och den patenterade Shadow Drive, och ta kontroll över rodret genom att vända på det. Genom att hålla kursen kan du ta automatstyrningen i bruk igen. Den integreras med kompatibla Garmin-enheter, så att autopiloten kan styras via kartplotterns skärm. Den kan också ställas in att följa en automatisk rutt3 (förutsätter BlueChart® g2 Vision® HD-kartor).

9-axlad Solid-state AHRS. Compact Reactor 40 innehåller avancerad 9-axlad Solid-state AHRS-teknik och har flexibel montering. Dessutom minskar det nya systemet märkbart riktningsfel, kursavvikelser, roderrörelser och strömförbrukning och ger därför alla passagerare en angenämare resa.

Reagera på omständigheterna! Denna otroliga autopilot håller kursen genom att reagera på omständigheterna. Även om båten gungar kan du lita på att Reactor 40-autopiloten håller dig på den kurs du valt.

Snabb ibruktagning och kalibrering. Alla autopiloter behöver inställning och kalibrering. Vi vet att du gärna kommer iväg snabbt och därför har vi sett till att processen går så snabbt och lätt som möjligt. Just det innebär The Power of Simple.

Fullständig integrering med Garmin-enheter. Tillsammans med nätkopplade kompatibla apparater kan du styra Compact Reactor 40-systemet överallt i båten. Systemet håller kursen i praktiskt taget alla väder- och vindförhållanden. Dessutom kan det utföra många förprogrammerade trolling- och sökmönster. Med BlueChart g2 Vision HD-kartor (tilläggsutrustning) kan du också använda andra egenskaper, till exempel en automatguide, som automatiskt styr dig på GPS-rutter.

Bevara kontrollen med Shadow Drive-tekniken. Compact Reactor 40-autopiloten stöder den patenterade Shadow Drive-tekniken. Den garanterar en fullständig kontroll även när automatstyrningen är i bruk. Shadow Drive stänger automatiskt autopiloten när du vänder på rodret så att du fritt kan styra båten. Autopiloten tas automatiskt i bruk igen när du håller en stabil kurs.

Koppling till andra enheter. Compact Reactor 40-systemet kan användas direkt med en kompatibel Garmin-kartplotter eller med högst tre GHC-styrenheter. GHC kommunicerar med autopiloten via NMEA 2000®-nätverk, vilket gör att kursdata kan förmedlas även till andra enheter. Detta möjliggör MARPA-spårning och överlagring, när enheten är kopplad till en Garmin-radar och Garmin-kartplotter. Man kan också separat köpa en trådlös fjärrkontroll.

Förpackningen innehåller:
• GHC 20-styrenhet
• Reactor 40 CCU (Course Computer Unit)
• 1,0 liters pump
• ECU (Electronic Control Unit)
• ECU-strömkabel
• Anslutningskabel
• Alarm
• NMEA 2000®-kablar (2 meter)
• NMEA 2000-strömkabel
• NMEA 2000 T-kontakter
• Termineringsmotstånd, hane och hona
• Handböcker

OBS! Shadow Drive är tilläggsutrustning som inte finns i den här förpackningen!

Tillverkare Garmin
Garanti 2 år
Modell 010-00705-07

Garmin Compact Reactor 40 Starter Pack + GHC20 autopilot för hydraulisk styrning
Snabbzoom: för markören över bilden

Produktrecensioner » Frågor & svar »
Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information
>

scriptspot_product