Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Vakuummaskiner och vakuumpåsar

alakategoria_ylakuva

I Happy Angler-webbutiken hittar du vakuummaskiner av prima kvalitet. I vakuumförpackning håller sig alla godsaker du samlat eller fångat i naturen fräscha upp till fem gånger längre än om du packar dem traditionellt i burkar eller vanliga påsar.

Det finns flera fördelar med att vakuumförpacka livsmedel. För det första går vakuumering snabbt och enkelt. Du sparar också mycket plats i kylskåpet eller frysen när du undviker stora och otympliga askar. Vakuumförpackade livsmedel tar inte heller åt sig lukt och smak från andra livsmedel. En viktig fördel är att vakuumförpackning förbättrar livsmedlens hållbarhet i frysen märkbart. Metoden kan också användas för snabbmarinering. Med hjälp av vakuumering kan livsmedel marineras så snabbt som på några minuter.

Användning av vakuummaskin Vakuummaskinen är liten och praktisk och lätt att ta med på utfärder. Användningen är enkel: livsmedlet läggs i påsen och luften töms ur påsen med maskinens kraftiga sug. Påsen sluts tätt för att livsmedlet ska hålla sig fräscht länge. Bakterier kan inte föröka sig i påsen eftersom de behöver syre för det. Vakuumet förebygger också iskristallbildning i påsen när den fryses. Vakuumförpackad mat kan värmas i mikrovågsugn eller i sakta sjudande vatten. Vakuummaskinen är lätt att rengöra efter användningen.

scriptspot_subcat

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information