Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kundservice sidor

Black Friday 2019


Black Friday erövrar återigen Happy Angler-nätbutiken! Fredagen den 29 november 2019 är Black Friday, den svarta fredagen, som innebär otroliga erbjudanden som du inte vill missa. Årets största rabattdag infaller lämpligt i början av julsäsongen och erbjuder ett prima tillfälle att skaffa julklappar till extra förmånligt pris.
*Som klubbmedlem är du först att höra om våra tuffa Black Friday- och Cyber Monday-erbjudanden. Bli medlem i vår klubb här.*

Vad är Black Friday och Cyber Monday?

Black Friday kommer från Förenta staterna, där den firas varje år fredagen efter Thanksgiving. Black Friday är den överlägset största shoppingdagen i Förenta staterna, då många butiker öppnar redan vid midnatt för de mest entusiastiska shopparna. Under de senaste åren har Black Friday fått fotfäste även i Sverige och den svarta fredagens grymma erbjudanden har fått fart på konsumenterna. Black Friday är i huvudsak avsedd för fysiska butiker, medan nätbutikerna har sin Cyber Monday, som under de senaste åren blivit nätbutikernas specialdag, med fina erbjudanden och de bästa priserna för de snabbaste beställarna! Happy Anglers kunder kan njuta av båda specialdagarnas förmåner, eftersom vi erbjuder samma förmåner som i våra fysiska butiker i Finland även i vår svenska nätbutik. Och rean kommer vara fantastisk! Följ våra meddelanden på de sociala nätverken och i e-posten från Happy Angler Club. Medlemmarna hör före alla andra om våra kommande erbjudanden!

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information