Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kundservice sidor

Information om Happy Angler


Happy Angler är en webbutik som är specialiserad på fiske, med 10 000 - 15 000 produktbeteckningar beroende på säsongen. I vårt urval hittar du kända svenska och internationella märkesprodukter samt egna högklassiga private label-produkter. Vår långa erfarenhet av fiske och effektiv köpverksamhet gör att vi kan erbjuda våra kunder både intressanta nyheter och gamla favoriter - alltid till ett så förmånligt pris som möjligt. Vår motiverade personal och sakkunniga kundservice kompletterar vårt koncept: Inget problem är för stort eller för litet för att lösas!
Vi hör till den svenska Rusta-koncernen, vars omsättning förra året var ca 7 miljarder kronor. Vi har 150 fysiska butiker i fyra länder. Happy Angler-webbutiken är lokaliserad till fyra språk och vi skickar dagligen hundratals beställningar till över 40 länder. Vår finskspråkiga webbplats finns på adressen www.happyangler.fi, på ryska betjänar vi på adressen www.happyangler.ru och engelskspråkiga kunder använder webbplatsen www.happyangler.com.

Kontaktuppgifter

Happy Angler SE
Hong Kong –koncernen / Hong Kong Suomi Oy
Portparksvägen 1     
01200 VANDA
FINLAND
Fax. +358 (0) 75 - 325 5018    

Nätbutikens kundservice:

kundservice@happyangler.se
 

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information