Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kundservice sidor

Information om Happy Angler Club

 

Att gå med i Happy Angler Club


Medlemskapet i Happy Angler Club är gratis och förpliktigar medlemmarna inte till något. I anslutningsformuläret måste du fylla i din e-postadress, ditt namn och ditt mobilnummer. Dessutom måste den nya medlemmen hitta på ett lösenord. Som medlem har du senare möjlighet att ange ditt födelsedatum på Mina sidor om du vill.

Du loggar in i nätbutiken med din e-postadress och ditt lösenord. Som användarnamn använder du den e-postadress som du använt i anslutningsformuläret. Denna e-postadress är den enda du kan använda för att logga in, även om du skulle byta din giltiga e-postadress. Happy Angler bulletinen, beställningsbekräftelser osv. skickas dock alltid till din giltiga e-postadress.
 
 

Happy Angler Clubs kundkommunikationHappy Angler Club sköter största delen av sin kommunikation via e-post men också via mobilen (t.ex. vid leverering av elektroniska förmånskuponger). Medlemmarna får medlemsbulletiner, förmåner och förmånskuponger till den e-postadress som de angett i sina kunduppgifter och eventuellt till sin mobiltelefon. Medlemsbulletinen skickas automatiskt till alla medlemmar i Happy Angler Club. Bulletinen kan innehålla produktrekommendationer och produktinformation, erbjudanden, förmånskuponger, artiklar och proffsens intervjuer, användarupplevelser osv. Bulletinen hör till vår kommunikationsstrategi och Happy Angler Clubs verksamhet, därför är det inte möjligt att sluta prenumerera på den utan att avbryta sitt medlemskap i Happy Angler Club. Du kan läsa vidare om att avbryta medlemskapet i stycket längre ner ”Att avbryta medlemskapet”.

 

Hur Happy Angler Clubs förmåner och tjänster riktas

Nätbutikens system analyserar och samlar in information om användarnas sätt att bläddra i nätbutiken, köpvanor, produktrecensioner osv. Den samlade informationen används för att administrera och behandla kundinformation och för att bl.a. rikta förmåner och tjänster till klubbens medlemmar. Besöksinformationen överlämnas inte till tredje parter utanför Happy Angler-nätbutiken eller dess moderbolag aktiebolaget Hong Kong Import Oy. De personifierade produktrekommendationerna och produktinformationen riktas till stor del utgående från besöksinformationen som samlas via nätbutiken och analysering av den.
Du kan läsa mera om samling och lagring av information i registerbeskrivningen ».
 

Att avbryta medlemskapet


Alla medlemmar kan när som helst avsluta sitt medlemskap i Happy Angler Club utan några som helst förpliktelser eller obligationer. Du avslutar medlemskapet genom att skicka din begäran per e-post till vår kundservice, kundservice@happyangler.se.

OBS! Klubbens medlem måste skicka sin begäran om att avbryta medlemskapet antingen från den adress som han eller hon angett i det ursprungliga anslutningsformuläret (samma adress som används för att logga in) eller den adress som just då står i kunduppgifterna. På detta sätt kan vi försäkra oss om att avsändaren verkligen är samma person som vill stänga kontot.


Happy Angler Club tillämpar följande villkor:
Köpvillkor
Registerbeskrivning

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information