Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kundservice sidor

Betalningssätt i Happy Angler-nätbutikenNätbutiken accepterar betalning med Visa, Visa Electron, MasterCard, Diners och American Express samt betalning med Klarna konto eller Klarna faktura.

 

Kreditkort


• Visa
• Visa Electron
• Mastercard
• American Express
• Diners

 

Faktura/delbetalning


Betala sen.
Klarna
Betala inom 14 dagar Betala i slutet av [månaden] Konto

Dela upp.
Klarna
1000kr/mån. i 6 mån 
500kr/mån. i 12 mån 
250kr/mån. i 24 mån 
Konto - månadsfaktura


 

Faktura/delbetalning (Klarna-konto)
 
Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning sköts betalningen via Happy Anglers samarbetspartner Klarna AB. Betalningsrörelsen och kundtjänsten för betalningsärenden sköt då direkt med Klarna AB. Även betalning med faktura sköts via Klarna AB.


Klarnas kundtjänst

• webbsida: https://klarna.com/sv/privat/kundservice

Beställningar som överstiger 1500 kr (SEK) kan betalas antingen i delar eller via ett Klarna konto. Om du har handlat i andra butiker med ditt Klarna konto eller med delbetalning, adderas de enkelt till samma konto eller delbetalning.
Då du betalar med faktura eller i delar kontrolleras dina kreditupplysningar i realtid och förutsätter ett jakande svar från Klarna i samband med betalningen. Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning måste beställarens uppgifter (namn, adress och personnummer) stämma överens med uppgifterna i befolkningsregistret, annars kan kreditupplysningarna inte kontrolleras och därmed går det inte heller att betala med faktura eller i delar. Du måste ange ditt personnummer i samband med att du betalar med faktura eller i delar.

OBSERVERA:
• Den första fakturan skickas endast per e-post

 
Betalning med kreditkort

Alla betalningar med kreditkort sker via en krypterad anslutning i vår samarbetspartner Adyens betalningssystem. Du kan betala med följande kort: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express och Diners.
Efter betalningen flyttas du tillbaka till Happy Angler-sidornas beställningsbekräftelse.

 

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information