Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Fiskeset

ylakategoria_kuva

I Happy Angler hittar du många färdiga fiskeset som är utmärkta för nybörjare, också för den som vill lära sig en ny fiskemetod. Bland våra set finns också sådana som kan intressera mer vana fiskare.

En del set är färdigt utrustade med lina.

Haspelset Haspeln är ett lysande val för kastfiske. Den kräver lite mer övning än en inkapslad rulle, men ger också fler egenskaper.

Bland våra haspelset hittar du lämpliga alternativ för jiggfiske, gäddfiske och allmänt kastfiske. En del set är färdigt utrustade med lina på spolen. En del har teleskopspön och lämpar sig därför särskilt väl att ta med på vandring.

Spinnset Största delen av spinnseten är dragset avsedda för trolling. De har ett kraftigt spö och en rulle som håller för dragbelastningen. En del är färdigt utrustade med nylonlina som passar trolling.

Set med inkapslad rulle Inkapslad rulle är den absolut populäraste rulltypen bland nya fiskare. Det är lätt att lära sig använda den och den är enkel att kasta med. Dessa set är färdigt utrustade med lina."

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information