Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Fiskehistorier

Title text Läs historier » Läs historier » Läs historier »

Happy Angler Club-medlemmarnas fiskehistorier – små, stora, undervisande och underhållande historier om fiske


På dessa sidor kan våra kunder skriva fiskehistorier om sina egna erfarenheter. Berättelserna kan vara vardagliga små händelser eller fantastiska historier i legendariska proportioner. Saker som du minns i gungstolen på dina gamla dagar eller som du inte kan låta bli att skratta åt. Små historier väger lika tungt som de stora, långa och episka sagorna. Varje fisketur kan vara värd en historia!

Historierna delas in i tre kategorier:

Oförglömliga fångster »
Om jag bara hade landat den där otroliga… »
De va nog de värsta »

Vem kan skriva fiskehistorier?

Vem som helst – så länge han eller hon är en medlem i Happy Angler Club. Du kan skriva din historia genom att klicka på "Skriv historia"-knappen som tar dig till formuläret. Du måste ange en rubrik och sedan skriva själva historien. Dessutom kan du berika berättelsen med bilder (högst 6 st.), en video eller tre rekommenderade produkter som finns till salu hos Happy Angler.

Om du inte ännu hör till Happy Angler Club (dvs. inte ännu är en registrerad kund) kan du gå med genast! Medlemskapet är gratis och förbinder dig till inget men ger dig omedelbara förmåner! Gå med här »
 

Du kan berika historien med bilder, videomaterial, produktrekommendationer…


Gädda! En bild säger mer än tusen ord. Precis som vid produktrecensionerna kan du förbättra historien genom att lägga till högst 6 st. foton och en video. Videon måste finnas på YouTube och du lägger den till berättelsen genom att kopiera videons webbadress till formuläret. Dessutom kan du välja att rekommendera tre produkter från vårt sortiment i samband med historien.

 

Publicering


De skrivna historierna modereras varefter de godkända berättelserna publiceras. Detta sker inom 1-72 timmar från att de skickats till oss. Under vardagar kan historierna publiceras relativt snabbt efter att de skickats.
 


Hur du skriver en historia


• Du måste vara en medlem i Happy Angler Club för att skriva en fiskehistoria. Om du inte ännu är det kan du gå med här » (medlemskapet är gratis och förbinder dig till inget)

• Logga in i nätbutiken

• Välj historiens kategori (Oförglömliga fångster / Om jag bara hade landat den där otroliga… / De va nog de värsta ) och klicka på "Skriv historia"-knappen.

• Formuläret öppnar sig på sidan – sedan gäller det bara att följa anvisningar

 


 

Anvisningar till en bra historia* Skriv historien från en personlig synvinkel
* Följ den röda linjen och skriv tillräckligt detaljerat
* Långa historier är inte nödvändigtvis bättre än korta, men bara några raders beskrivningar anses för övrigt inte som väldigt intressanta

Berättelsen publiceras ofta inte alls om den innehåller bl.a.
* Svordomar, fräcka eller aggressiva uttryck eller sådant språk som annars kan anses vara oanständigt på en offentlig webbplats
* Reklam eller liknande text eller bilder, länkar eller referenser till externa sidor utanför Happy Angler
* E-postadresser, webbadresser, telefonnummer, egentliga adresser eller andra kontaktuppgifter eller personuppgifter som gäller privatpersoner på ett eller annat sätt
* Kritiska eller nedsättande yttringar som syftar på andra fiskehistorier eller skribenter
* Bilder som framställer nakenhet, alkohol eller annat motsvarade material som kan anses vara opassligt innehåll

OBS! Berättelserna är inte det rätta sättet att skicka feedback/kundrespons vad gäller produktval, prissättning, beställning eller leverans. Vid situationer som gäller dessa eller liknande ärenden ber vi dig kontakta vår kundservice » 

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information