Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Kylväskor

alakategoria_ylakuva

Kylväskor är mycket behändiga redskap ifall du tänker tillreda de fiskar du fångat. Fiskar börjar nämligen ruttna genast efter att deras livsfunktioner upphör och hjärtat stannar upp. Processen kan emellertid saktas ner genom att handla rätt. Kylväskor möjliggör sval transport av fisken från sjön till köket och skyddar på så sätt köttet mot att ruttna. Allra först ska du bedöva fisken, du kan t.ex. ge fisken ett raskt slag med en fiskpräst och sedan låta blodet rinna ut. Det lönar sig att låta blodet rinna ut innan du lägger fisken i kylväskan i och med att varmt blod rinner bättre och snabbare. Efter att du låtit blodet rinna ut ska du lägga fisken i en kylväska med is eller kylklampar och vatten. Kylkassar fungerar naturligtvis också men kylväskor är oftast bättre isolerade, vattentäta och lättare att rengöra. Fisken förvaras bäst genom att den kyls ner till mellan 0 och 3 grader Celsius inom 15 minuter efter att den fångats. Undvik ändå att frysa fisken under transport eller lagring. Rensning, filéring och samling av rommen kan du riktigt väl lämna till hemköket. Om det är meningen att frysa fisken och i så fall inte tillreda den genast, är det bäst att inte låta fiskens temperatur sjunka under +6 C. I frysen förvaras fisk bäst i en temperatur under -18 C.

(1 Fråga : 1 Svar)

F och S för Kylväskor Kategori

Båt
>
Kylväskor

Fråga dina frågor. Dela dina svar.

 
 
Bläddra genom F och S
 
 
 
1 svar

Filebord

F: 
Jag har för mig att ni har haft ett file eller rensbord ??Stämmer det,slut eller
2 år, 4 månader sedan
av
Anonym
 0 poäng
0  av 0 fann denna fråga användbar.

Svar

S: 
Vi hade några stycken fileringsbord för utförsäljning men nu är de slutsålda och vi kommer inte längre att få in fler av samma produkt.
2 år, 4 månader sedan
av
Läs alla mina F och S (läs alla mina F och S)
 
Vänta medan mer information om Tupe laddas.
Ytterligare information om Tupe kunde inte laddas.
 0 poäng
0  av 0 fann detta svar användbart.
1 av 1
1 av 1

scriptspot_subcat

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information