Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Välj först de nödvändiga alternativen (färg, storlek e.d.) för att se tillgång på produkten
Status:

Ultraflex hydraulstyrning under 150hk

6 895 kr

från 232 kr /mån »

Lägg till produkt:
Tillgång på:

Status: Beställs efter behov (3-8 vardagar)

Affär: Hör inte till affärernas sortiment

Presentation » tilläggsmaterial » Leveransmetoder »

Ultraflex hydraulstyrning under 150hk

Produktnummer: 8031164421945

HYCO-OBF-hydraulstyrningspaket för motorer under 150 hk. Paketet innehåller en 6 meters slangserie med en koppling i ena ändan. Innehåller också kopplingsdon som du lätt kan fästa i slangens fria ända. Styrning 4,7 varv med cylinderns fulla rörelsebana.

Innehåller:
- 1 st UP20F hydraulpump, deplacement 20 cm³, max tryck 70 Bar
- 1 st UC94-OBF/1 hydraulcylinder, volym 94 cm³, slaglängd 186 mm
- 2 st 6 m Ø 5/16” I.D.-hydraulslangar
- 2 st 5/16” I.D.-slangkopplingar
- 2 l hydraulolja

Bra att veta när du väljer hydraulstyrningssystem:

Hydrauliska styrsystem består av en hydraulpump och en cylinder. Dessa är sammankopplade med rör eller slangar. När ratten vrids uppstår tryck i hydraulpumpen som tvingar oljan i rören till cylindern och därifrån tillbaka till pumpen. Cylinderns rörelse förmedlas till rodret eller drevet. Pumparna har en bakslagsventil som hindrar oljan att återvända samma väg. Detta möjliggör användning av flera styrenheter. Cylindrarna är balanserade eller obalanserade. Med en balanserad cylinder rör sig rodret lika mycket åt båda hållen med samma antal varv på ratten. En obalanserad cylinder har två kammare med olika volymer. Därför behövs olika antal varv på ratten för att röra rodret åt ena respektive andra hållet.

ULTRAFLEX tillverkar olika pumpar med olika kapaciteter (cm3 olja som förflyttas med ett rattvarv) för olika ändamål. Vid val av pump behöver du beakta cylinderns oljevolym. Hur rodret rör sig i förhållande till ratten beror på cylindervolymen och pumpkapaciteten. Exempel: Om pumpens kapacitet är 20 cm3 och cylindervolymen 94 cm3 är formeln följande: 94 dividerat med 20 är lika med 4,7. Ratten måste då vridas 4,7 varv för att rodret ska gå från ena extremläget till andra. När två cylindrar kopplas ihop måste man räkna med bådas volym. System där rattens varvantal blir under fyra är inte att rekommendera, eftersom styrkrafterna då blir för stora. System där rattens varvantal är över åtta rekommenderas inte heller, eftersom rodret då reagerar för långsamt. Maxtrycket är 7,0 MPa (70 bar) (1000 psi).

Tillverkare Ultraflex

Ultraflex hydraulstyrning under 150hk
Snabbzoom: för markören över bilden

Produktrecensioner » Frågor & svar »
Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information

scriptspot_product