Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

benefitbar_tuotesivu

Välj först de nödvändiga alternativen (färg, storlek e.d.) för att se tillgång på produkten
Status:

Garmin GPSMAP 8416xsv kombienhet

61 699 kr

67 395 kr

från 1999 kr /mån »

Lägg till produkt:
Tillgång på:

Status: Beställs efter behov (5-10 vardagar)

Affär: Hör inte till affärernas sortiment

Presentation » tilläggsmaterial » Leveransmetoder »

Garmin GPSMAP 8416xsv kombienhet

Produktnummer: 753759213541

Garmins 16-tums kombienhet med pekskärm och Full HD IPS (In-plane Switching).

Både sportfiskare, båtsportare, seglare och tävlingsseglare vill ha seriös utrustning. Denna lättanvända och lättmonterade GPSMAP® 8416xsv-enhet med kartplotter och ekolod har en prestanda som motsvarar en MFD-enhet. Den har en 16 tums Full HD IPS-pekskärm med bred betraktelsevinkel, utmärkt klarhet och läsbarhet även i solljus och med polariserade solglasögon. Flera skärmar kan monteras bredvid varandra, även med infälld montering. Stöder alla Garmin-ekolodsfunktioner. Stöder nätverksbruk via NMEA 2000® och Garmin Marine Network. Innehåller ANT®- och Wi-Fi®-kontakt.

Garmin SailAssist™-egenskapen ger viktig seglingsinformation och ger anvisningar före en tävling. Med SmartMode™-egenskapen får du den information du behöver snabbt med en vidröring.

Med NMEA 2000- och Garmin Marine Network-nätverk kan du enkelt sätta ihop en hel båtelektronikserie med till exempel radar, autopilot, kameror och framåtseende ekolod som du kan hantera via kartplottern och dela på flera skärmar. Garmins unika OneHelm™-system kan dessutom koordinera många tredje parters båtprodukter. Du kan alltså kontrollera bland annat digital koppling, belysning och stabilisering via kartplottern.

GPSMAP® 8416xsv-kartplottern har en mycket effektiv processor, vilket garanterar bland annat snabb ritning av kartor samt utmärkta nätförbindelser och smidig videodelning. Med hjälp av den inbyggda Wi-Fi-tekniken kan du utnyttja den kostnadsfria ActiveCaptain®-appen som ger tillgång till OneChart™-information, smarta aviseringar1 och Garmin Quickdraw™-information. Du kan kontrollera videostreaming från en trådlös GC™ 100-kamera och VIRB®-actionkameror. Med den inbyggda trådlösa ANT-tekniken får du direktkontakt till en quatix®-smartklocka, gWind™ Wireless 2-vindgivare och trådlösa fjärrkontroller.

Ekolod, radarapparater, kameror, inspelningsenheter och digitala kopplingar som är anslutna till nätverket kan användas separat eller kombinerade med en SmartMode-station. Med ett SmartMode-system får du den information du behöver med en beröring - praktiskt i potentiellt stressande situationer, till exempel när du angör en brygga.

Garmin SailAssist-egenskapen ger viktig information och visar instruktioner före en tävling. Andra seglingsegenskaper är riktlinjer, förbättrad vindros, förlinje och riktlinje i förhållande till botten, information om den verkliga vindstyrkan samt skjutreglage för tidvatten/strömmar/tid. På mätarna ser du den väsentliga informationen med en blick. Sådana är till exempel faktisk och skenbar vindvinkel, bäring och avdrift, faktisk och skenbar vindhastighet, horisontella och vertikala grafer samt en inforuta med anpassningsbara fält.

Laddar du ner ActiveCaptain-appen på din smartphone eller surfplatta kan du hantera din marina upplevelse var du än är, från att planera resor och förbereda dig för fisketävlingar till att uppdatera programvara och köpa kartor.

Egenskaper:
• Mått 38,5 x 26,3 x 7,6 cm
• Skärmstorlek 34,5 cm x 19,5 cm
• Upplösning FHD; 1920 x 1080 px, IPS-pekskärm (antibländningsbeläggning)
• Vikt 4,4 kg
• Vattentäthet IPX7

Stödda frekvenser enligt givaren:
• Traditionellt: 50/200, 77/200, 83/200
• CHIRP med en kanal: 40–250
• CHIRP med två kanaler: 40–250
• SideVü/ClearVü: CHIRP 260/455/800
• Ultra High-Definition ClearVü: 0,8 MHz (800 kHz), CHIRP-område: 760–880 kHz
• Ultra High-Definition SideVü: 1,2 MHz (1 200 kHz), CHIRP-område: 1 060–1 170 kHz

Förpackningen innehåller:
• GPSMAP® 8416xsv
• Strömkabel
• NMEA 2000-enhetskabel
• NMEA 2000-T-kontakt
• Monteringsställning med knopp
• Set för infälld montering
• Solskydd
• Lock att knäppa fast på trimningsdelen
• Handböcker

Obs! Paketet innehåller ingen givare!
GPSMAP® 8410xsv-kartplotter/ekolodsenheten stöder ledande ekolod, som traditionella tvåkanaliga 1 kW:s skannande CHIRP-, CHIRP ClearVü- och CHIRP SideVü-ekolod samt skannande Ultra High-Definition-ekolod (Black Box behövs inte). Den stöder också alla Panoptix™-ekolod (ekogivarna säljs separat).

Tillverkare Garmin
Garanti 2 år
Modell 010-02093-02

Garmin GPSMAP 8416xsv kombienhet
Snabbzoom: för markören över bilden

tuotesivu_vasenkuva

Produktrecensioner » Frågor & svar »
Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information
>

scriptspot_product