Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Autopiloter

alakategoria_ylakuva

alakategoria_ylalistaus

Autopiloten är ett praktiskt hjälpmedel som styr din båt så att du kan koncentrera dig till exempel på trolling, segelhissning och tackeljustering. I Happy Angler-webbutiken hittar du autopiloter, kartplottrar, kablar och annat du behöver för enkelt och modernt båtliv.

En båtautopilot är en utmärkt hjälp vid trolling och på långa turer eftersom den håller båten i kurs. Vid trolling låter den dig ha händerna fria för fiske och spöhantering eftersom du inte hela tiden behöver styra båten med ratten. Det underlättar trollingen avsevärt i vind och svårare förhållanden. Autopiloten installeras i båtens styrsystem, oftast till hydraulstyrning, och hanteras med en styrpanel eller från en kombienhets skärm, beroende på modellen. När du en gång skaffat en autopilot till din trollingbåt vill du aldrig mer vara utan - så praktisk är den. Den gör fisket trevligare och ökar ofta också fångsten i och med att du får mer tid till själva fisket. Autopiloten ersätter ändå inte föraren helt så kom ihåg att alltid vara observant på sjön.

scriptspot_subcat

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information