Skandinaviens största fisbutik i webb

Fiskebutiken

Varukorgen är tom

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

scriptspot_sitewide_nocheckout

Om jag bara hade landat den där otroliga...

Om jag bara hade landat den där otroliga…

Om jag bara hade landat den där otroliga…


Gick det så till, att den där massiva monstergäddan slet sig loss igen? Hur stor var den, skulle vågen ha räckt till? Eller var den så gigantisk att du inte skulle ha fått den hem utan släpvagn?

Har du en viss fångst som kom undan och som du fortfarande kommer ihåg? En som irriterar dig ända till denna dag? Dela din historia med de andra kunderna! Skriv en fångande historia och lägg till eventuella bilder, kanske till och med ett videoklipp!

De bästa berättarna belönas! De bästa fiskehistorierna belönas månatligen med ett överraskningspris!

 

Sortera enligt:
Kundberättelser
Av:Norlen
 
Vänta medan mer information om Norlen laddas.
Ytterligare information om Norlen kunde inte laddas.
Från:Sala
Ålder: 25-34
Kön: Man
Var fiskar du helst? Sjö
Jag är en: Aktiv fiskare (11-50 per säsong)
Jag föredrar: Spinnfiske
Mitt favoritfiske är fiske efter: Gös
Upplagd: den 25 september 2013
Bottennappet var en gädda
Vi var ganska nya på vertikalfisket jag och min bror. Sakta gled vi fram och tillbaka över älven med jiggarna simmandes strax ovanför botten.
Efter många timmars försök började vi tvivla på att det här med vertikalfiske verkligen fungerade. Det är just då det händer. Brorsan får bottennapp. Eller, vi trodde det i alla fall tills "botten" började dra ut lina.
Spänningen i båten går nästan att ta på. Det är något riktigt stort i andra ändan av linan, frågan var bara vad det var för något. Kanske skulle vi lyckas dra upp vår första vertikalfiskade gös.
Halvvägs upp mot ytan gör fisken en ny rusning hela vägen ner mot botten. Nu var vi riktigt nyfikna på vad det var.
Brorsans haspelrulle får kämpa hårt för att orka dra fisken upp mot ytan. Äntligen ser vi något som blir synligt en bit ner i vattnet.
Först blir vi lite besvikna när vi inser att det är en gädda som sitter på kroken, men besvikelsen blir inte långvarig när vi inser hur stor gäddan är. Den hade nog inte kommit över 10-kilosstrecket, men inte långt därifrån.
Vi inser att håven har blivit kvarglömd i båten, och det här var innan vi tänkte på skadan som en huggkrok gör, så därför plockades denna fram för att kunna landa fisken.
Men tydligt är det att gäddan inte gillar huggkroken, för just när den ska lyftas in i båten hoppar den av huggkroken, och i luften lyckas kapa linan.
Nästan som om den förstår vad som har hänt simmar den ut ett par meter, och ligger sedan i ytan och hånfullt tittar på oss.
Om vi ändå fått upp den otroliga gäddan för en bild...
+ 3 poäng
3  av 3 fann denna berättelse användbar.
Kiitos - mielipiteesi on tallennettu!
Kundberättelser
2 nästa>>

footer_content_ha

Betalningssätt:

Vi använder cookies för att du ska kunna surfa på våra webbplatser och använda alla funktioner. Genom att använda sidan godkänner användningen av cookies.
Klar Mera information